Offerte aanvragen

De teeltwisseling is een goede gelegenheid om van bacteriƫn, algen, virusproblemen en witte vlieg af te komen en kan helpen dit te voorkomen voor uw nieuwe teelt.

Zoals wellicht bekend zet de firma Van Eck Hygiëne BV al enkele jaren haar TURBOFOG apparaten, nationaal en internationaal, met groot succes in. Dankzij het grote bereik en de kwalitatief hoge ontsmetting die dit geeft, is TURBOFOG ook voor uw bedrijf een zinvolle aanvulling in uw hygiĆ«neprotocol.


Tijdens de teeltwisseling is er in verband met een strak wisselschema vaak beperkte tijd voor het ontsmetten. Door de inzet van meerdere TURBOFOGGERS en onze flexibele medewerkers is de Firma Van Eck echter in staat om op een voor u geschikt moment een ontsmetting in te plannen.


Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderstaande formulier invullen of voor verdere informatie zijn we u graag van dienst, dus schroom niet om met Richard van Lierop of Paul van Eck contact op te nemen op 088-4100041 of info@vaneckbv.nlBedrijfsnaam/Organisatie:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Contactpersoon:
Telefoon:
Mobiel:
E-mailadres:
Faxnummer:
Geplande datum:
Afmeting kasoppervlak in m2:
Kas 1:Kas 2:
Kas 3:Kas 4:
Kas 5:Kas 6:
Opmerking:
Extra leeg veld: